Friday, May 11, 2012

30 days challenge #5 Favoriete series

Lolita Dress from women's fashion clothing shop, get your favorite Lolita Dress at street fashion store by choosing from a large collection of high street fashion picks, enjoy free shipping worldwide at OASAP. From red shoulder bag, orange shoulder bag, coffee shoulder bag, khaki shoulder bag, pink shoulder bag, brown shoulder bag to blue shoulder bag, Oasap offers a wide range of fashion purse collection. Just take out your blue shoulder bag and leave everyone wowed.


Ik kijk steeds meer en meer series. De meeste series volg ik op mijn laptop maar af en toe ook op de tv. Ik kijk dus heel veel series die ik heel goed vind maar er zijn er toch een aantal die er boven uit springen en die noem ik dus mijn favorieten. Vandaag toon ik jullie in mijn nieuwe 30 days challenge wat mijn favoriete series zijn.


GOSSIP GIRL
Gossip Girl is de serie die ik al het langst kijk en nog steeds mijn favoriet is. Ik moet nu nog beginnen aan seizoen 5 maar ik wacht steeds tot de dvd-box uit is zodat ik hem kan kopen en zo kan kijken!

THE VAMPIRE DIARIES
Mijn absolute tweede favoriet is The Vampire Diaries. Het is een geweldige serie met ook een geweldige verhaallijn en natuurlijk geweldige acteurs. Gisteren was de seizoensfinale van seizoen 3, maar ik zit nu nog maar aan aflevering 9 van seizoen 3.

GLEE
Glee is een van mijn favoriete series omdat het een serie is met een goede boodschap achter maar terwijl ook heel grappig en vrolijk is. Een serie waar ik dus naar kijk als ik een beetje down ben, zo ben ik meteen weer vrolijk!

PRETTY LITTLE LIARS
Momenteel heeft Pretty Little Liars een break maar volgens mij begint het nieuwe seizoen al in minder dan een maand. Deze serie moet je ook zeker kijken als je van een beetje spanning houdt.

MAKE IT OR BREAK IT
Make It Or Break It kijk ik helemaal nog niet lang maar is nu al een van mijn favorieten. Ik had er helemaal niet zo veel van verwacht aangezien ik helemaal niets heb met atletiek of gym. Maar de serie is echt heel goed! Er zitten goede verhalen in en het is dus zeker de moeite waart om te bekijken.

Dit zijn mijn favoriete series maar als jullie er nog een aantal andere willen weten zijn dit nog een paar andere die ik volg:
Hart Of Dixie, New Girl, Jersey Shore, Keeping Up With The Kardashians, Kourtney And Kim Take New York, Victorious.

Wat zijn jullie favoriete series?
Liefs, Chloe

No comments:

Post a Comment